За лекторите

Silvia

Силвия Куманова

Силвия e управленски консултант и поведенчески психолог ориентиран към трансформации. В корпоративен план има зад гърба си много успешни бизнес трансформации, като водещото при нея и респекта към хората, независимо от тяхната позиция. Създател е на консултантска компания www.simenso.com и за краткото време след излизане от корпоративния свят е помогнала на фирми от различни индустрии да оптимизират процесите си, мотивират екипите си и да достигнат нови нива на ефективност. В личностен план интересите на Силвия като психолог са изследване на стреса и успешни техники за личностна трансформация, свързани с измерване на мозъчни вълни, бърнаут терапия, коучинг и самочувствие, които тя успешно прилага в Център за социално здраве Somenso www.somenso.com, на който председател на борда на директорите. По образование е физик, икономист и социален психолог.

Boriana

Боряна Герасимова

Боряна Герасимова е предприемач в сферата на персонализираната медицина и лектор по теми, свързани със здравната интелигентност и информирания избор в грижата за здравето. Цели чрез работата си да помага на хората да планират по-добре здравето си, да направят ефективна превенция на заболявания и да подобрят качеството си на живот, възползвайки се от възможностите на персонализираната медицина. Най-новият ѝ проект е Re:Gena. Нейната работа е отразена в първия за България доклад на "Глобалния предприемачески мониторинг" за 2015/2016г, а през 2017г тя е финалист в националния конкурс за бизнес лидери от ново поколение, организиран от медиите "Капитал" и "Кариери". Има бакалавърска степен по специалност „Информатика“ в Софийския Университет и магистратура „Електронен бизнес и електронно управление”. Има 8г опит в IT сферата, включително в сферата на биоинформатиката. Съосновател и изпълнителен директор на NutriGen до началото на 2018г
Ani

Ана Хира

Ани Хира е дама, която придобива управленския си опит през структурата на корпоративния свят, доразвива личните си и професионални умения през консултантския бизнес и днес е в ролята на Бизнес консултант човешко развитие, която има за цел да създаде, развие и приложи на практика в бизнеса Human2Human дизайн на отношенията. Приема себе си като човек, който знае какво означава да живееш с радост и работи за това все повече хора да бъдат по-осъзнати за въздействието на средата и как всеки от нас може да бъде фактор, който влияе. Да бъдеш част от проблема или да станеш част от решението?
Mihail

Михаил Михайлов

Mihail Mihailov is a highly qualified leader, project manager, consultant and trainer with more than 17 years of experience in Business and IT management, Project Management, Product and Service Development, Business Process Management and Reengineering, Business and Technology Risk Assessment, Information Systems implementations. Mihail is a Project Management Professor at American University in Bulgaria EMBA program, New Bulgarian University IT Project Management program and VUZF Applied Psychology master programs. Mihail has worked with major leading international companies like IBM, Deloitte, SAP, Coca Cola,, HP, Merck, Societe Generale, AT&T, NOKIA, LEGO, BASF, Schneider Electric, Mercator.